Vaša košarica je prazna!

Pogoji poslovanja

Potek nakupa

Nakup lahko opraviš kot registrirani uporabnik ali kot gost.

Kot registrirani uporabnik boš imel evidenco do svojih preteklih nakupov, sodeloval v nagradnih igrah in  boš deležen različnih ugodnostiVsi vneseni podatki se shranijo v sistem spletne trgovine, kar pomeni, da ti ob naslednjem nakupu ne bo potrebno ponovno vnašati podatkov za račun in dostavo. Registracija poteka tako, da v spletni obrazec vneseš zahtevane podatke in pritisneš gumb "Registracija". Na vneseni elektronski naslov ti bo poslana potrditvena povezava. Klik na potrditveno povezavo bo aktiviral tvoj račun. Od tega trenutka naprej se v spletno trgovino lahko prijaviš s svojim uporabniškim imenom in geslom. Podatke lahko spreminjaš v povezavi "Moj račun".

Kakršne koli težave pri prijavi ali vnosu podatkov nam sporoči na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kot gost lahko opraviš nakup tako, da na strani "Košarica" izbereš način dostave, izbereš način plačila, nato v zahtevana polaja vnesi podatke za računa. Če se podatki o naslovu dostave razlikujejo od naslova plačnika, potem klikni na gumb »Spremeni naslov dostave« in vnesi zahtevane podatke.

Podatki se bodo shranili samo za ta nakup in bodo kot dokaz za sklenitev pogodbe.

O statusih naročila te bomo obveščali na e-naslov katerega si navedel ob naročilu blaga.

Najmanjši znesek nakupa v spletni trgovini je 10,00 EUR.

 

Izbris uporabniškega računa

Če želiš iz kakšnega koli razloga izbris uporabniškega računa nam to sporoči na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pripiši uporabniško ime in elektronski naslov s katerim si se prijavil v sistem spletne trgovine. V naslov elektronske pošte vpiši "Izbris računa". Razloga za izbris ti ni potrebno navesti. Ko bo izbris opravljen te bomo o tem obvestili.

 

Plačila

Plačilo po predračunu Po zaključku nakupa bo na tvoj e-naslov posredovan predračun z navodilom za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnaš s plačilnim nalogom preko katerikoli banke, spletne banke, pošte. Pri nakupu po predračunu lahko izbereš dostavo na dom ali kupljeno blago prevzameš osebno na sedežu podjetja. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo tvojega plačila, boš s strani trgovine prejel e-poštno sporočilo, da je naročilo v izvedbi. V kolikor v 48 urah od izdanega e-poštnega sporočila ne bomo prejeli potrdila o plačilu, bo nakup zavrnjen.  Z izdanim sporočilom "v izvedbi",  začne veljati dobavni rok. V primeru, da na podani e-poštni naslov nisi prejel navodil (TRR, sklic.....) za plačilo zneska, so podatki naslednji: BEJ SVET, trgovske in servisne storitve, d.o.o.
Roška cesta 4
8333 Semič
Davčna številka: SI70218668
TRR: IBAN SI56 1010 0005 3770 781 (BANKA KOPER d.d.)

 

Zaloga in dobavljivost

Blago je lahko na zalogi v naši trgovini ali v skladišču našega dobavitelja. Če je blago na zalogi v naši trgovini bo odposlano še isti dan, če je bilo naročilo oddano vsaj do dvanajste ure. Če je blago na zalogi v skladišču našega dobavitelja, bomo blago odposlali v 1 do 4 delovnih dneh. Če bo čas odpreme daljši, boš o  tem obveščen. Sobote in nedelje se ne štejejo kot delovni dan.

Če dobava ne bo mogoča ti bomo svetovali nakup podobnega izdelka ali pa naročilo preklicali.

Stroški pakiranja in dostave

Blago kategorij »Računalniki za vsak žep« in »Rabljeni računalniki«: v primeru, da naročilo presega 400,00 EUR z DDV je dostava brezplačna.

Pogodbeni parter za dostavo je Pošta Slovenije. Če pogoji za brezplačno dostavo niso izpolnjeni znaša strošek pakiranja in dostave 5,08 EUR z DDV. Strošek pakiranja in dostave je enoten ne glede na težo in vrsto blaga.

Strošek pakiranja in dostave se prikaže v nakupovalni košarici in se prišteje k skupnim stroškom nakupa.

Pogodba

Sklenjena pogodba med podjetjem in stranko bo shranjena v elektronski obliki na sedežu podjetja:

BEJ SVET, trgovske in servisne storitve, d.o.o.
Roška cesta 4
8333 SEMIč

 Pogodba se sklene v slovenskem jeziku.

 

Odstop od pogodbe, reklamacija,  garancija

Dostopnost informacij (zakonodaje), katere smo dolžni upoštevati pri prodaji preko spleta.

Odstop od pogodbe (43.d člen ZVPot)

Kupcem želimo zagotoviti prijetno izkušnjo pri spletnih nakupih in eden od načinov je enostaven postopek vračanja artiklov, v primeru reklamacije.
Če z naročenimi izdelki nisi zadovoljen ali želiš od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, moraš to storiti v 14 dneh od prejema pošiljke. Obvestilo o odstopu od pogodbe nam sporoči po pošti ali pa na naš elektronski naslov. Razloga za odstop od pogodbe ti ni potrebno navesti. Blago moraš vrnit v 30 dneh, nepoškodovano v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, v nasprotnem lahko vračilo zavrnemo. Strošek vračila blaga bremeni pošiljatelja. Obvezno priloži originalni račun, morebitno dokumentacijo in reklamacijski obrazec. Možnost vračila ne velja za programsko opremo, CD in DVD plošče, potrošni material, če le ta ni pakiran v originalni embalaži. Kupnino vam na vaš TRR nakažemo v roku 14 dni po vračilu izdelka.
Izdelke vrneš na naslov sedeža podjetja.

Reklamacija

Blago lahko reklamiraš,  če nima lastnosti,  ki smo jih kot prodajalec obljubili, če smo ti poslali napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajoče od tvojega naročila.
Blago lahko reklamiraš v 8 dneh od nakupa, kasnejših reklamacij ne upoštevamo. V primeru reklamacije lahko v skladu z zakonskimi omejitvami zahtevaš takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel, zmanjšanje kupnine v sorazmerju z napako na artiklu ali vračilo kupnine. V primeru upravičene reklamacije poštne stroške krijemo mi. Blaga z odkupnino ne sprejemamo. V primeru, da bodo izpolnjeni vsi pogoji bomo takoj, ko bo mogoče, vendar najkasneje v 14 dneh vrnili kupnino ali pa po želji zamenjali artikel.

Garancija

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca.

Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.

Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka.

Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem  listu.

Slike in besedilo opisa izdelka

Trudimo se, da bi spletna trgovina vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa ne dajemo garancije točnosti informacij, prav tako pa ne prevzamemo nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v opisih in lastnostih izdelkov. Slike artiklov, opise in lastnosti nam posreduje dobavitelj in jih ne spreminjamo. Slike so lahko simbolične in ne predstavljajo dejanskega izgleda izdelka.

Zloraba sistema

Z vsemi zakonitimi sredstvi bomo preganjali v največji meri poskus kakršne koli zlorabe sistema v spletni trgovini.

Cene

Cene izdelkov v spletni trgovini http://www.bej.si so z DDV ( vsebujejo DDV ). Cene so označene v valuti EUR. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cene za izbrano blago ali storitev veljajo na dan opravljenega nakupa in izključno za nakup preko spleta. Cena izdelka v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene istega izdelka na prodajni polici naše trgovine.

Spletno trgovino upravlja:

BEJ SVET, trgovske in servisne storitve, d.o.o.
Roška cesta 4
8333 Semič
Davčna številka: SI70218668
Matična številka: 6724272000