Vaša košarica je prazna!
 • Spletno trgovino upravlja
BEJ SVET, trgovske in servisne storitve, d.o.o.
Roška cesta 4
8333 Semič
Davčna številka: SI70218668
Matična številka: 6724272000
 
 • Varovanje osebnih podatkov
 1. BEJ SVET d.o.o., se zavezuje k trajnemu varovanju uporabnikovih osebnih podatkov.
 2. Vneseni podatki v spletni trgovini bodo uporabljeni izključno za namen vašega nakupa (kontrola naročila, dostava blaga) in interno informiranje.
 3. Vneseni podatke v obrazce na spletišču bodo uporabljeni izključno za namen za katerega so ustvarjeni.
 4. Številke kreditnih kartic ali katerekoli podatke povezane s plačevanjem preko spleta ne hranimo.
 5. Na vnesene kontaktne podatke v spletne obrazce ne pošiljamo reklamnih sporočil.
 6. Pri oddaji naročila v spletni trgovini potrjujete trenutno veljavne splošne pogoje in se z njimi strinjate.
 7. Splošne pogoje je potrebno potrditi ob vsaki oddaji naročila posebej.
 8. Podatki ne bodo v nobene primeru posredovani nepooblaščenim osebam

 

 • Potek nakupa

Nakup lahko opravite kot registrirani uporabnik ali kot gost.

 1. Kot registrirani uporabnik boste imeli evidenco do svojih preteklih nakupov, sodelovali v nagradnih igrah in deležni različnih ugodnostiVsi vneseni podatki se shranijo v sistem spletne trgovine, kar pomeni, da vam ob naslednjem nakupu ne bo potrebno ponovno vnašati podatkov za račun in dostavo. Registracija poteka tako, da v spletni obrazec vnesete zahtevane podatke in pritisnete gumb "Registracija". Na vneseni elektronski naslov vam bo poslana potrditvena povezava. Klik na potrditveno povezavo bo aktiviral vaš račun. Od tega trenutka naprej se v spletno trgovino lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom. Podatke lahko spreminte v povezavi "Moj račun".

Izbris uporabniškega računa

Če želite iz kakšnega koli razloga izbris uporabniškega računa, nam to sporočite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pripišite uporabniško ime in elektronski naslov s katerim ste se prijavili v sistem spletne trgovine. V naslov elektronske pošte vpišite "Izbris računa". Razloga za izbris vam ni potrebno navesti. Ko bo izbris opravljen vas bomo o tem obvestili.

Kakršne koli težave pri prijavi ali vnosu podatkov nam sporočite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

2. Kot gost lahko opravite nakup tako, da na strani "Košarica" izberete način dostave, izberete način plačila, nato v zahtevana polja vnesite podatke za računa. Če se podatki o naslovu dostave razlikujejo od naslova plačnika, potem kliknite na gumb »Spremeni naslov dostave« in vnesite zahtevane podatke.

Podatki se bodo shranili samo za ta nakup in bodo kot dokaz za sklenitev pogodbe.

 

 • Statusi naročil

O statusih naročila vas bomo obveščali na e-naslov katerega ste navedli ob naročilu blaga.

  

 • Plačila
 1. Plačilo po predračunu Spletna trgovina omogoča samo plačilo po predračunu. Po zaključku nakupa bo na vaš e-naslov posredovan predračun z navodilom za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katerikoli banke, spletne banke, pošte. Pri nakupu po predračunu lahko izberete dostavo na dom ali kupljeno blago prevzamete osebno na sedežu podjetja. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila, boste s strani trgovine prejeli e-poštno sporočilo, da je naročilo v izvedbi. V kolikor v 48 urah od izdanega e-poštnega sporočila ne bomo prejeli potrdila o plačilu, bo nakup zavrnjen.  Z izdanim sporočilom "v izvedbi",  začne veljati dobavni rok. 

 

 • Zaloga in dobavljivost

Blago je lahko na zalogi v naši trgovini ali v skladišču našega dobavitelja. Če je blago na zalogi v naši trgovini bo odposlano še isti dan, če je bilo naročilo oddano vsaj do dvanajste ure. Če je blago na zalogi v skladišču našega dobavitelja, bomo blago odposlali v 1 do 4 delovnih dneh. Če bo čas odpreme daljši, boste o  tem obveščeni. Sobote in nedelje se ne štejejo kot delovni dan.

Če dobava ne bo mogoča vam bomo svetovali nakup podobnega izdelka ali pa naročilo preklicali.

 

V primeru, da naročilo presega 400,00 EUR z DDV je dostava brezplačna.

Pogodbeni parter za dostavo je Pošta Slovenije. Če pogoji za brezplačno dostavo niso izpolnjeni znaša strošek pakiranja in dostave 5,08 EUR z DDV. Strošek pakiranja in dostave je enoten ne glede na težo in vrsto blaga.

Strošek pakiranja in dostave se prikaže v nakupovalni košarici in se prišteje k skupnim stroškom nakupa.

 

 • Pogodba

Sklenjena pogodba med podjetjem in stranko bo shranjena v elektronski obliki na sedežu podjetja:

BEJ SVET, trgovske in servisne storitve, d.o.o.
Roška cesta 4
8333 SEMIč

 Pogodba se sklene v slovenskem jeziku.

 

 • Odstop od pogodbe, reklamacija,  garancija

Dostopnost informacij (zakonodaje), katere smo dolžni upoštevati pri prodaji preko spleta.

 

 • Odstop od pogodbe (43.d člen ZVPot)

Kupcem želimo zagotoviti prijetno izkušnjo pri spletnih nakupih in eden od načinov je enostaven postopek vračanja artiklov, v primeru reklamacije.
Če z naročenimi izdelki niste zadovoljni ali želte od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, morate to storiti v 14 dneh od prejema pošiljke. Obvestilo o odstopu od pogodbe nam sporočite po pošti ali pa na naš elektronski naslov. Razloga za odstop od pogodbe vami ni potrebno navesti. Blago morate vrnit v 30 dneh, nepoškodovano v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, v nasprotnem lahko vračilo zavrnemo. Strošek vračila blaga bremeni pošiljatelja. Obvezno priložite originalni račun, morebitno dokumentacijo in reklamacijski obrazec. Možnost vračila ne velja za programsko opremo, CD in DVD plošče, potrošni material, če le ta ni pakiran v originalni embalaži. Kupnino vam na vaš TRR nakažemo v roku 14 dni po vračilu izdelka.
Izdelke vrnete na naslov sedeža podjetja.

 

 • Reklamacija

Blago lahko reklamirate,  če nima lastnosti,  ki smo jih kot prodajalec obljubili, če smo ti poslali napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajoče od vašega naročila.
Blago lahko reklamirate v 8 dneh od nakupa, kasnejših reklamacij ne upoštevamo. V primeru reklamacije lahko v skladu z zakonskimi omejitvami zahtevate takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel, zmanjšanje kupnine v sorazmerju z napako na artiklu ali vračilo kupnine. V primeru upravičene reklamacije poštne stroške krijemo mi. Blaga z odkupnino ne sprejemamo. V primeru, da bodo izpolnjeni vsi pogoji bomo takoj, ko bo mogoče, vendar najkasneje v 14 dneh vrnili kupnino ali pa po želji zamenjali artikel.

 

 • Garancija

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca.

Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.

Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka.

Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem  listu.

 

 • Slike in besedilo opisa izdelka

Trudimo se, da bi spletna trgovina vključevala točne in ažurne informacije. Slike artiklov, opise in lastnosti nam posreduje dobavitelj in jih ne spreminjamo. Slike so lahko simbolične in ne predstavljajo dejanskega izgleda izdelka.

 

 • Zloraba sistema

Z vsemi zakonitimi sredstvi bomo preganjali v največji meri poskus kakršne koli zlorabe sistema v spletni trgovini.

 

 • Cene

Cene izdelkov v spletni trgovini http://www.bej.si so z DDV ( vsebujejo DDV ). Cene so označene v valuti EUR. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cene za izbrano blago ali storitev veljajo na dan opravljenega nakupa in izključno za nakup preko spleta. Cena izdelka v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene istega izdelka na prodajni polici naše trgovine.