Vaša košarica je prazna!

 

 • Spletno mesto upravlja
BEJ SVET, trgovske in servisne storitve, d.o.o.
Roška cesta 4
8333 Semič
Davčna številka: SI70218668
Matična številka: 6724272000
 
 
 • Potek nakupa

Nakup izdelkov iz spletnega kataloga je možen na prodajnem mestu, z oddajo naročila preko spletnega obrazca ali s polaganjem izdelka v košarico. Nakup lahko opravite kot registrirani uporabnik ali kot gost. Če imate kakršne koli težave pri oddaji naročila na kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 • Prevzem blaga

 Na prodajnem mestu ali po Pošti Slovenije, če ni dogovorjeno drugače. Cena dostave po Pošti Slovenije je enotna ne glede na težo in znaša 5,08 EUR z DDV. Strošek dostave in pakiranja se prikaže v nakupovalni košarici in se prišteje k skupnim stroškom nakupa.

 

 • Plačila na prodajnem mestu
 1. Gotovina
 2. Plačilna kartica

Plačilne kartice

 • Plačilo po predračunu

Če ste izbrali plačilo po predračunu bomo po zaključku nakupa na vaš e-poštni naslov posredovali predračun z navodilom za izvedbo plačila. Veljavnost predračuna je 24 ur, sobota, nedelja in prazniki ne štejejo. 

 

 • Zaloga in dobavljivost

Blago je lahko na zalogi v naši trgovini ali v skladišču našega dobavitelja. Če je blago na zalogi v naši trgovini boste blago lahko prevzeli takoj. Če je blago na zalogi v skladišču našega dobavitelja, boste blago lahko prevzeli predvidoma v 1 do 5 delovnih dneh. 

 

 • Pogodba

Sklenjena pogodba med podjetjem BEJ SVET d.o.o. in stranko bo shranjena v digitalni obliki.  Na zahtevo stranke mu to pošljemo po elektronski ali klasični pošti. Pogodba se samodejno ustvari potem, ko oddate naročilo. Pogodba se sklene v slovenskem jeziku

 

 • Odstop od pogodbe

Če z naročenimi izdelki niste zadovoljni, ali želite od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, morate to storiti v 15 dneh od prejema pošiljke. Po obvestilu o odstopu od pogodbe, ki ga pošljete po pošti ali pa na naš elektronski naslov, morate izdelke vrniti v roku 30 dni. Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži, nepoškodovani in nerabljeni. Zraven mora biti obvezno priložen originalni račun, dokumentacija in reklamacijski obrazec. Tako bomo lahko vašo reklamacijo rešili najhitreje. Možnost vračila ne velja za programsko opremo, potrošni material, če le ta ni pakirana v originalni embalaži. 
Izdelke vrnete na naslov poslovalnice: BEJ SVET d.o.o., Roška cesta 4, 8333 Semič

 • Reklamacije

Blago lahko reklamirate, če nima lastnosti, ki smo jih kot prodajalec obljubili, če smo Vam poslali napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajoče od vašega naročila. Blago lahko reklamirate v 8 dneh od nakupa in zahtevate takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel. V primeru reklamacije poštne stroške krijemo mi. V primeru, da bodo izpolnjeni vsi pogoji Vam bomo v 15. dneh vrnili kupnino ali pa po želji zamenjali artikel. Po preteku 15-dnevnega roka od prevzema vračilo blaga ni več mogoče. 

 • Garancija

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca. Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka. Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem  listu.

 

 • Slike in besedilo opisa izdelka

Trudimo se, da bi spletni katalog vključeval točne in ažurne informacije. Slike artiklov, opise in lastnosti nam posreduje dobavitelj in jih ne spreminjamo. Slike so lahko simbolične in ne predstavljajo dejanskega izgleda izdelka.

 

 • Cene

Cene izdelkov v spletnem katalogu http://www.bej.si so z DDV ( vsebujejo DDV ). Cene so označene v valuti EUR. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cene za izbrano blago ali storitev veljajo na dan opravljenega nakupa. Cena izdelka v spletnem katalogu se ne razlikuje od cene istega izdelka na prodajni polici naše trgovine.