Vaša košarica je prazna!
 • Spletno mesto upravlja
BEJ SVET, trgovske in servisne storitve, d.o.o.
Roška cesta 4
8333 Semič
Davčna številka: SI70218668
Matična številka: 6724272000
 
 
 • Potek nakupa

Nakup izdelkov iz spletnega kataloga je možen na prodajnem mestu ali z oodajo naročila preko spletnega obrazca.

 

 • Prevzem blaga

 Na prodajnem mestu, če ni dogovorjeno drugače.

 

 • Plačila na prodajnem mestu
 1. Gotovina
 2. Plačilna kartica

Plačilne kartice

 

 • Zaloga in dobavljivost

Blago je lahko na zalogi v naši trgovini ali v skladišču našega dobavitelja. Če je blago na zalogi v naši trgovini boste blago lahko prevzeli takoj. Če je blago na zalogi v skladišču našega dobavitelja, boste blago lahko prevzeli predvidoma v 1 do 2 delovnih dneh.

 

 • Reklamacija

Blago lahko reklamirate,  če nima lastnosti,  ki smo jih kot prodajalec obljubili, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajoče.
Blago lahko reklamirate v 8 dneh od nakupa, kasnejših reklamacij ne upoštevamo. V primeru reklamacije lahko v skladu z zakonskimi omejitvami zahtevate takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel, zmanjšanje kupnine v sorazmerju z napako na artiklu ali vračilo kupnine. V primeru upravičene reklamacije poštne stroške krijemo mi. Blaga z odkupnino ne sprejemamo. V primeru, da bodo izpolnjeni vsi pogoji bomo takoj, ko bo mogoče, vendar najkasneje v 14 dneh vrnili kupnino ali pa po želji zamenjali artikel.

 

 • Garancija

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca.

Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.

Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka.

Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem  listu.

 

 • Slike in besedilo opisa izdelka

Trudimo se, da bi spletni katalog vključeval točne in ažurne informacije. Slike artiklov, opise in lastnosti nam posreduje dobavitelj in jih ne spreminjamo. Slike so lahko simbolične in ne predstavljajo dejanskega izgleda izdelka.

 

 

 • Cene

Cene izdelkov v spletnem katalogu http://www.bej.si so z DDV ( vsebujejo DDV ). Cene so označene v valuti EUR. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cene za izbrano blago ali storitev veljajo na dan opravljenega nakupa. Cena izdelka v spletnem katalogu se ne razlikuje od cene istega izdelka na prodajni polici naše trgovine.