Vaša košarica je prazna!

Rabljeni računalniki

V naši ponudbi so rabljeni računalniki večinoma iz linije poslovna raba. Računalniki iz poslovne linije so sestavljeni iz veliko kakovostnejši in medsebojno usklajenih komponent, kakor pa računalniki za domačo rabo. V delovanju so veliko bolj zanesljivi in z manjšo možnostjo okvar. Računalniki v naši ponudbi so pred prodajo temeljito pregledani, očiščeni in morebitni poškodovani deli zamenjani. Vsi računalniki imajo garancijo katero zagotavlja dobavitelj. Tudi po preteku garancijskega roka je servis za vas še vedno na voljo.  Računalnik so primerni tako za domačo kot poslovno rabo. Če ima računalnik licenčno nalepko, pomeni, da je bil kupljeni skupaj z operacijskim sistemom. Nakup operacijskega sistema v tem primeru ni potreben. Če operacijski sistem ni naložen, lahko to za vas opravimo mi. Cena namestitve operacijskega sistema in gonilnikov na pri nas kupljen računalnik je 50% redne cene po ceniku.

Poreklo

Velika večina rabljene računalniške opreme se pojavi na tržišču le zaradi lizing pogodb, ki zavezujejo podjetja, da opremo po določenem obdobju zamenjajo.Ta podjetja redno posodabljajo računalniško opremo in jo zamenjujejo za novo. Računalniki so priznanih blagovnih znamk, izključno iz linije poslovna raba, kar pomeni, da so vrhunske kakovosti.

Izgled in poškodbe

Računalniki, ki jih kupite pri nas so brezhibni, testirani in nepoškodovani. Na ohišju so vidne sledi uporabe, morebiti kakšna praska, vendar nič kritičnega. V veliki večini so bili računalnki uporabljani v pisarniškem okolju, zato so v odličnem stanju.

Operacijski sistem je vključen v ceno!

Če je v opisu izdelka navedeno, da ima računalnik originalno licenčno nalepko, pomeni, da je bil računalnik prodan skupaj z operacijskim sistemom. Licenčna nalepka vam dovoljuje ponovno namestitev sistema po legalni poti. Namestite lahko le tisti operacijski sistem, kateri je naveden na licenčni nalepki.

Prihranek

Računalniki iz poslovne linije so že v osnovi veliko dražji kot računalniki za domačo rabo. Razlog je v kakovosti vgrajenih komponent, katere imajo veliko daljšo življensko dobo od komponent vgrajenih v računalnike za domačo rabo. Prihranek pri določenem izdelku je lahko tudi do 50%.

Prednosti poslovne linije računalnikov

Vsak ugleden proizvajalec proizvaja opremo v dveh linijah:

  • široka potrošnja (consumer line) in

  • poslovna (business line) linija.

Osnovna razlika je v kakovosti uporabljenih materialov in sestavnih elementov. Poslovna linija je bistveno kakovostnejša in ima dvakrat daljšo življenjsko dobo kot računalniki široke potrošnje. Vsi rabljeni računalniki pri nas so iz poslovne linije.

Kaj pomeni HP Renew, Sony Renew ali Asus Refurbished napis, naveden v lastnostih posameznih računalnikov ali prenosnikov?

To je nova računalniška oprema, ki je bila razstavni eksponat. V osnovi so to neprodane zaloge, sejemski artikli in artikli z odprto embalažo. To so nerabljeni artikli z 20- 30% nižjo ceno od novih in najmanj enoletno garancijo za katero jamči proizvajalec.

Znamka

Računalniki priznanih blagovnih znamk, imajo zaradi velikih serij izdelave in ugleda proizvajalca mnogo manj sistemskih napak, predvsem pa so vgrajene komponente standardne in dobro funkcionalno usklajene. Takšen računalnik deluje tiho in stabilno. Če je potrebno zamenjati kakšen del, je nadomestek natanko takšen kot original. Deli so standardni in vedno dobavljivi.

Kaj so to delovne postaje?

Delovne postaje so najbolj zmogljivi računalniki oziroma prenosniki, ki jih neka blagovna znamka proizvaja. Uporabljajo se za zahtevna opravila, ki od strojne opreme zahtevajo višje zmogljivosti. Delovne postaje so optimalna izbira za tiste, ki delajo z veliko količino podatkov, 3D risanje načrtov, inženirske simulacije, animacije, delo s slikami, renderiranje filmov ali zahtevne matematične operacije

Dobavljivost

Računalniki so na zalogi na prodajni polici naše trgovina ali v skladišču našega poslovnega partnerja. Računalnik kateri je na polici naše trgovina lahko prevzamete takoj. V primeru, da je želeni računalnik v skladišču našega poslovnega partnerja je dobavni rok praviloma 1 - 4 delovna dneva. V primeru, da želenega računalnika ne bo mogoče dobaviti vam bomo ponudili cenovno primerljiv izdelek.

Varnost nakupa

Če imate dvom ali kakršnokoli vprašanje v zvezi nakupom rabljenega računalnika nas kontaktirajte. Svetovali vam bomo in našli za vas najboljšo rešitev. Če z naročenim izdelkom niste zadovoljni, ga lahko brez pojasnil v roku 14 dni na vaše stroške vrnete na naš naslov: BEJ SVET d.o.o., Roška cesta 4, 8333 Semič. Oprema mora biti nepoškodovana in v brezhibnem, delujočem stanju. V nasprotnem primeru prodajalec ni dolžan vzeti blago nazaj.

 

Povezave do gonilnikov strojne opreme za posamezno blagovno znamko.

HP: http://www8.hp.com/si/sl/support-drivers.html

DELL: http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/drivershome/showproductselector

TOSHIBA: http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/home.jsp

FUJITSU: http://support.ts.fujitsu.com/download/index.asp?lng=COM&Level1=&LNID=44

LENOVO: http://download.lenovo.com/express/index.html

3M: http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/TouchSystems/TouchScreen/CustomerSupport/TouchScreenDrivers/