Vaša košarica je prazna!

Varovanje osebnih podatkov

Izjava o varovanje osebnih podatkov

Dne 25.05.2018 je vstopila v veljavo odredba, katera v veliki meri postavi ravnanje z osebnimi podatki na višjo raven. Evropski parlament in Svet sta leta 2016 sprejela novo splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, ki postavlja enotna pravila za varstvo osebnih podatkov v EU.

Po novi uredbi mora posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, podati izrecno privolitev v obdelavo osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, prav tako pa morajo biti posamezniku predstavljeni nameni, na katere se bo njegova privolitev nanašala.

 Pravice dajalca osebnih podatkov so:

 • pravico do nadzora nad svojimi osebnimi podatki
 • pravico do izbrisa - Od upravljavca osebnih podatkov lahko kadarkoli zahtevate izbris podatkov s katerimi razpolaga (pravica do pozabe)
 • pravico do brezplačnih informacij o vaših osebnih podatkih
 • pravica do jasnega in razločnega namena obdelave osebnih podatkov
 • pravico do popravila netočnih podatkov
 • pravico do pritožbe, če menite, da upravljalec  krši Splošno uredbo o varstvu podatkov

 

V kakšne namene BEJ SVET d.o.o obdeluje osebne podatke?

V podjetju se zavedamo odgovornosti do osebnih podatkov, katere nam posredujejo naše stranke. Zato z njimi ravnamo pazljivo, odgovorno in skladno z veljavno zakonodajo.

 1. Kontaktni obrazci (ne zahteva registracije računa)

Podjetje BEJ SVET d.o.o na spletni strani uporablja kontaktni obrazec, ki zahteva vaše ime in elektronski naslov. S potrditvijo izjave o zasebnosti soglašate, da lahko vaše osebne podatke iz obrazca uporabimo za namen za katerega je obrazec formiran. Podatki iz spletnega obrazca se posredujejo neposredno na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Strežnik zabeleži v log datoteko vaše soglasje in podatke na katere se soglasje nanaša. Če želite soglasje preklicati nam to sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

S potrditvijo soglasja nam dovolite komunikacijo z vami preko elektronskega naslova, oziroma nam dovolite odgovoriti na vaše vprašanje iz kontaktnega obrazca. Vaš elektronski naslov v nobenem primeru ne bomo uporabili za pošiljanje oglasnih sporočil ali ga predali tretjim osebam.

 1. Registrirani uporabniki spletne strani

Če ste pri nas registrirali svoj račun, imate vedno dostop do vašega profila. Prijavite se s svojim uporabniškim imenom in geslom. Profilne podatke lahko kadarkoli spreminjate ali popravljate. Profilne podatke lahko tudi izvozite v datoteke XLS(Excel) ali CSV (omogoča pregled vsebine v različnih urejevalnikih). Račun lahko tudi kadarkoli izbrišete (pravica do pozabe) in s tem prekličete tudi vsa soglasja za obdelavo vaših podatkov.

     3.  Prijava na na novice

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašate, da BEJ SVET d.o.o. vaš elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih za področje, ki ste ga izbrali. Seznanjeni ste, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete. Izpis izvedete tako, da v prijavnem modulu vpišete elektronski naslov kateri ste prijavili za obveščanje in kliknete gumb odjava ali na dnu elektronskega sporočila kliknite na povezavo unsubsribe.

BEJ SVET d.o.o. bo elektronske naslove skrbno varoval v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. BEJ SVET d.o.o za prijavo na novice uporabljai sistem predhodne odobritve uporabe e naslova, kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.

 4. Spletni nakup

Obrazec za spletni nakup zahteva nujne podatke za naročilo izdelkov preko spleta. Podatki so vsebina prodajne pogodbe in so namenjeni izključno realizacijo nakupa. Zahtevani osebni podatki so: ime, priimek, naslov, pošta, kraj in elektronski naslov. Nezahtevani osebni podatek je vaša telefonska številka. Po oddaji naročila se na strežnik shrani vsebina obrazca, ip računalnika iz katerega ste poslali naročilo, datum in ura oddaje naročila. S potrditvijo polja izjave zasebnosti nam dovolite uporabiti vaše osebne podatke za realizacijo nakupa in obveščanje v zvezi z naročilom. Podatke katere hranimo na strežniku, vam lahko na zahtevo brezplačno posredujemo v pisni obliki.

 Zaveze upravljalca:

 • Vneseni podatki v obrazce na spletišču, bodo uporabljeni izključno za namen za katerega so ustvarjeni.
 • Na vnesene kontaktne podatke v spletne obrazce ne pošiljamo reklamnih sporočil brez vaše izrecne privolitve
 • Podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam ali osebam katere niso opravičene do teh podatkov
 • Zavezujemo se, da bomo vaše podatke skrbno hranili in zaščitili pred kršitvami in zlorabami

    

Z razvojem spletne strani in z dodajanjem funkcij na spletni strani si pridržujemo pravico do spremembe vsebine izjave zasebnosti.

Podatke upravlja in hrani:

BEJ SVET d.o.o.
Roška cesta 4
8333 Semič

 

 Vsa morebitna vprašanje naslovite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 Koristne povezave:

Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov)