Splošni pogoji uporabe spletne strani

  1. Sprejemanje pogojev: Z uporabo te spletne strani se strinjate s spodaj navedenimi splošnimi pogoji. Če se ne strinjate s temi pogoji, vas prosimo, da ne uporabljate te spletne strani.

  2. Informacije na spletni strani: Ta spletna stran ponuja informacije poljubnega značaja in splošne koristi. Vsebine na tej spletni strani so zgolj informativne narave in ne predstavljajo nasveta ali strokovnega mnenja.

  3. Omejitev odgovornosti: Lastnik te spletne strani ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne neprijetnosti ali škodo, ki bi izhajale iz uporabe informacij na tej spletni strani. Uporabniki uporabljajo informacije na lastno odgovornost.

  4. Avtorske pravice: Vse vsebine na tej spletni strani, vključno s besedilom, slikami in drugimi medijskimi vsebinami, so avtorsko zaščitene. Uporaba ali distribucija vsebin brez dovoljenja lastnika avtorskih pravic je prepovedana.

  5. Zunanje povezave: Ta spletna stran lahko vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani, ki niso pod nadzorom lastnika te spletne strani. Lastnik ne prevzema odgovornosti za vsebino ali politike zasebnosti teh zunanjih spletnih strani.

  6. Spremembe pogojev: Lastnik te spletne strani si pridržuje pravico do spremembe teh splošnih pogojev kadarkoli brez predhodnega obvestila. Spremembe bodo objavljene na tej spletni strani.

  7. Varstvo zasebnosti: Čeprav ta spletna stran ne zbira osebnih podatkov, se lahko uporabljajo piškotki za izboljšanje uporabniške izkušnje. Več informacij o tem najdete v naši politiki piškotkov.

  8. Veljavno pravo: Ti splošni pogoji se urejajo in razlagajo v skladu s pravom vaše države.

  9. Kontakt: Za vsa vprašanja ali povratne informacije v zvezi s to spletno stranjo se lahko obrnete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Zadnja posodobitev: 06.10.2023

Soglasje glede piškotkov: S to spletno stranjo se uporabljajo piškotki, ki pomagajo izboljšati vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.