Politika zasebnosti

Datum uveljavitve: 06.10.2023

Hvala, ker obiskujete našo spletno stran. Ta politika zasebnosti vam pojasnjuje, kako obravnavamo vaše osebne podatke in piškotke na tej spletni strani.

 1. Zbiranje in uporaba informacij

  • Osebni podatki: Naša spletna stran ne zbira nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih, kot so ime, naslov, e-poštni naslov ali telefonska številka.

  • Piškotki: Uporabljamo piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran shrani na vaši napravi. Te datoteke ne vsebujejo osebnih podatkov in se uporabljajo izključno za spremljanje obiskovalčevega brskanja in izboljšanje delovanja spletnega mesta.

 2. Zunanje povezave

  • Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest, vendar ne nadzorujemo vsebine ali politik zasebnosti teh zunanjih strani. Pred obiskom zunanjih strani priporočamo, da preberete njihove politike zasebnosti.
 3. Spremembe v politiki zasebnosti

  • Ta politika zasebnosti je lahko podvržena spremembam. Vse spremembe bodo objavljene na tej spletni strani z datumom zadnje posodobitve. Prosimo, da to politiko redno pregledujete.
 4. Kontakt

  • Za vprašanja ali zahteve v zvezi z vašo zasebnostjo na tej spletni strani se lahko obrnete na nas prek elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zavedamo se pomena vaše zasebnosti, zato smo zavezani k varovanju vaših osebnih podatkov in zagotavljanju pozitivne uporabniške izkušnje pri obisku naše spletne strani.


Soglasje glede piškotkov: S to spletno stranjo se uporabljajo piškotki, ki pomagajo izboljšati vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.